Spangarmband stainless steel

 

Maat S 16-17 cm
Maat M 18-19 cm
Maat L 20-21 cm

 

Deze spangarmband is gemaakt van Stainless Steel of te wel RVS. Bij deze armband worden standaard 2 stopperkralen geleverd van gerodineerd zilver. Deze stopperkralen houden de glasbedels mooi op zijn plaats. Het is mogelijk om 1 of meerdere glasbedels te dragen aan deze armband. De armband wordt geleverd exclusief de glasbedel. Deze kan naar keuze en apart besteld worden.

De polsmaat is de pols strak rondom gemeten en daarbij 2 cm opgeteld. De opening van de armband is nog een klein stukje te vergoten of verkleinen door de armband iets te verbuigen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spangarmband Sterling zilver 

  

Deze spangarmband is gemaakt van Sterling zilver of te wel 925 zilver. Bij deze armband worden standaard 2 stopperkralen geleverd van 925 zilver. Deze stopperkralen houden de glasbedels mooi op z’n plaats. Het is mogelijk om 1 of meerdere glasbedels te dragen aan deze armband. Het uiteinde is luxe afgewerkt met zirkonia’s. De armband wordt geleverd exclusief de glasbedel. Deze kan naar keuze besteld worden.

De polsmaat is de pols strak rondom gemeten en daarbij 2 cm opgeteld. De opening van de armband is nog een klein stukje te vergoten of verkleinen door de armband iets te verbuigen.

Bestelnummer HIG-AZZS       

Armband met glaskralen

 

In alle glaskralen aan de armband wordt de as verwerkt. De as wordt tijdens het vloeibaar maken van het glas tussen twee laagjes glas verwerkt en als decoratie in de glazen kraal gewikkeld, wat een leuk streepeffect geeft. De armband wordt verder geheel afgewerkt met zilveren kralen, kraalkapjes en onderdelen. Tevens wordt de armband voorzien van een karabijnsluiting en een veiligheidskettinkje.

De askralen zijn geschikt om de as van 1 persoon in te verwerken. Het is ook mogelijk om in de verschillende askralen, as van meerdere personen te verwerken. Deze worden dan bijvoorbeeld om-en-om aan de armband geregen.

De glaskralen in de armband hebben een doorsnede van ca. 10 mm. Een armband heeft gemiddeld tussen de 6 en 8 glaskralen, afhankelijk van uw eigen polsmaat.

Staat uw maat of kleurcombinatie er niet bij, laat ons dat dan weten.

 

Klik hier om een tekst te typen.